Vakuovací sáčky G21 FL280X400 100 ks
Kód: 600965Detailní popis produktu
Pevná potravinářská fólie G21 je díky své vysoké pevnosti a kvalitnímu provedení vhodná nejen pro prodloužení trvanlivosti potravin vakuováním a jejich uchovávání v ledničce nebo v mrazáku, ale využijete ji i k vakuování surovin pro sous-vide vaření.
Kvalitní materiál, pevný spoj
Velkou předností vakuovací fólie G21 je jak použitý zdravotně nezávadný materiál, tak i pevný a poctivý široký svár. Díky tomu máte jistotu, že se fólie při použití nerozpojí a zavakuované potraviny můžete bez obav zpracovat sous-vide vařením. Zároveň získají delší trvanlivost při uskladnění v chladničce nebo mrazáku.
Povrch fólie
Kvalitní fólie G21 jsme pro větší všestrannost vybavili dvojím povrchem. Vnější povrch je z jedné strany hladký a z druhé vroubkovaný, takže fólii můžete použít ve všech typech vakuovaček (pokud odpovídají danému rozměru).
Stejně tak je řešený vnitřní povrch – z jedné strany je jemně vroubkovaný, takže vakuovací folii G21 využijete nejen k vakuování pevných nebo sypkých surovin, ale i k zavakuování namarinovaných surovin. Pokud by totiž vnitřní strana byla hladká, odsála by vakuovačka spolu se vzduchem i marinovací tekutinu, což není úplně žádoucí.
Díky vroubkování na jedné vnitřní straně fólie se ale marinovací tekutina jemně a rovnoměrně rozprostře po povrchu a naložené maso nebo zelenina tak dokonale nasáknou všemi aromaty z marinády.
Snadné použití, jednoduchá manipulace
Výhodou vakuovacích sáčků G21 je snadné použití a jednoduchá manipulace. Vložte surovinu do sáčku otvor pomocí vakuovačky po odsátí vzduchu pevně svařte.
Hlavní přednosti vakuovacích sáčků G21 28 x 34 cm
- kvalitní a zdravotně nezávadný materiál
- vysoká pevnost materiálu, umožňující použití sáčku i pro sous-vide vaření
- snadná a rychlá manipulace
- spolehlivé pevné a široké spoje
- možnost opakovaného použití
Specifikace
- Šířka sáčku: 28 cm
- Délka sáčku: 40 cm
- Tloušťka fólie: 75 µm
- Počet sáčků: 100 ks
- Rozměry balení: 410 x 295 x 50 mm
- Hmotnost balení: 1,8 kg
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.